Onze diensten

Benelex Advocatenpraktijk biedt een breed scala aan diensten voor particuliere en zakelijke klanten. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het grensoverschrijdend recht tussen Nederland en Belgiƫ. Wij behartigen de belangen van onze cliƫnten in zowel de Nederlandse als Belgische rechtbanken.
Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over hoe we kunnen samenwerken.


Rechtsgebieden

Mr. Nick De Wint heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk - Burgerlijk recht.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Professionele integriteit

De overdaad aan informatie die te vinden is maakt het lastig bepalen bij wie je echt terecht kunt. Onze belangrijkste principes zetten eerlijkheid en verantwoordelijkheid boven alles. Bij ons weet je zeker dat je in goede handen bent. Indien nodig werken samen met derde partijen als bvb gerechtsdeurwaarders.

Specialiteiten

Ruimtelijke Ordening

Milieurecht

Bestuursrecht

Strafrecht

Burgerlijk recht

Handelsrecht

Arbeidsrecht

Incasso 
Rechtsgebieden

Tevreden klanten

Wanneer onze klanten succesvol zijn, zijn wij dat ook. We halen alles uit de kast om onze klanten te helpen. Heldere afspraken en tarieven zijn hierin heel belangrijk voor ons zodat onze klant niet voor verassingen komt te staan. Wanneer zij ons bij iemand anders aanraden, weten we dat we op het juiste spoor zitten.